Demonstracija uporabe elektrostimulatorja COMPEX

Elektrostimulacija za boljše rezultate, ohranjanje forme ali enostavno za dobro počutje

Mišični stimulatorji Compex® vam bodo bistveno pomagali pri ponovnem doseganju forme, razvijanju sposobnosti mišic, skrbi za telo in ohranjanju zdravja. Zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji, ki jo je razvila Compex-ova znanstvena ekipa v sodelovanju s terapevti in najboljšimi športniki. Compex-ovi specifični programi izpolnjujejo vsa vaša pričakovanja in zahteve. Kot rezultat teh zastavljenih programov se pravi in vidni rezultati dosežejo hitro in lahko.

Kako deluje?

Stimulatorji Compex® reproducirajo natanko enake fiziološke učinke na motorični živec kot možgani in povzročijo, da se mišica skrči.
Elektrostimulacija Compex® se lahko pohvali z visoko kakovostjo, močjo in natančnostjo, kar je podlaga za intenzivno mišično vadbo brez utrujanja psihe ali srca ter z minimalno obremenitvijo sklepov in kit… Na popolnoma varen način.

Praktičen in natančen priročnik za uporabo vam pomaga pri organizaciji in načrtovanju skladno z vašimi cilji: izbira programa in stopnja vadbe, izbira mišic in nastavitev elektrod.

Interaktivna stimulacija
Compex® je sprejel pravi znanstveni izziv in lansiral muscle intelligence™… Zahvaljujoč tej revolucionarni patentirani tehnologiji se stimulator avtomatsko prilagaja vaši fiziologiji.

Stimulator nenehno posluša vaše mišice, naredi popolno mišično diagnozo ter nastavitve stimulatorja prilagodi vašim potrebam. Od zdaj naprej je prav vsaka vadba narejena posebej za vas.

Udobna in zabavna vadba pod vašim osebnim nadzorom
S sistemom mi-action sami sprožite krčenje mišic. To pomeni, da lahko predvidite in spremljate delo mišic.

Takšna vadba ima natančno določen cilj in je bolj učinkovita
Funkcija mi-scan uporablja osebne nastavitve stimulacije, prilagojene vaši fiziologiji. Vadba je tako optimalna.

Optimizacija TENS za obvladovanje bolečine
Funkcija mi-tens nenehno prilagaja moč stimulacije in tako preprečuje, da se določene mišice krčijo. Ta program povsem preprečuje krčenje določenih mišic.

Compex® razume vaše želje in se prilagaja vašemu profilu: v rokah vas ima najbolj skrben trener!