Informativni cenik nekaterih samoplačniških operativnih storitev

Samoplačniške operacije izvajamo na Univerzitetni ortopedski kliniki UKCL, ki je edina ortopedska ustanova v Sloveniji, ki ima ISO standard 9001:2008. ISO standard nas zavezuje k nudenju najboljših medicinskih in negovalnih storitev in k nenehnemu optimiranju vseh procesov.

ISO certifikat je znak kakovosti za naše bolnike, ki pomeni, da je Univerzitetna ortopedska klinika vedno korak pred drugimi.

ISO standard pomeni tudi največjo stopnjo varnosti za operirane bolnike. Tako tudi v primeru ambulantnih operacij po potrebi zagotavljamo možnost takojšnje hospitalizacije in v primeru potrebe možnost obravnave na intenzivnem oddelku.

Čakalna doba za samoplačniško operacijo je od 7- 21 dni, v odvisnosti od tipa operacije in čakalne dobe za določen samoplačniški poseg. Za poseg se dogovorite pri ga. Milanki Rodič. Izvajamo vse ortopedske operacije pri odraslih, otrocih in športnikih.

Za doplačilo k zgoraj navedenim cenam za samoplačniške operacije bo od maja 2013 na voljo tudi luksuzni apartma z udobjem hotela 5 zvezdic.